Ованес Ованесян, основателят на Eventex Awards –  най-големите международни награди

...
Ованес Ованесян, основателят на Eventex Awards –  най-големите международни награди
Коментари Харесай

Българин е №4 в класация за най-влиятелни иноватори

Ованес Ованесян, създателят на Eventex Awards –  най-големите интернационалните награди за събитийната промишленост, както и на редица други планове в тази сфера, е отличен на четвърто място в класацията   “Топ 10 най-влиятелни иноватори в събитийната промишленост 2021 ” на Kongres Magazine. Класацията се изготвя годишно, с цел да отличи най-забележителните експерти в Централна и Източна Европа, които имат необикновен принос към събитийната промишлеността.

“Топ 10 най-влиятелни иноватора в събитийната промишленост 2021 ” (на англ. ‘Top 10 Most Influential Meeting Innovators 2021’) се образува на база номинации от авансово селектирани експерти и обществено гласоподаване на хора от промишлеността. Гласуването за номинираните се прави посредством попълване на специфична форма на база 4 критерии във тип на изказвания, които би трябвало да бъдат оценени в канара от 1 до 5. Финалната оценка се пресмята като осреднен резултат от гласуването. Критериите за оценка са както следва:
Надежност : номинираният е приет в районната събитийна промишленост като човек, на който може да се разчита. Креативност : номинираният е посочил креативност и еластичност в работата си. По време на рецесията, породена от Covid-19, е осъществил новаторски планове. Резултати : номинираният е постигнал финансови или различен тип измерими резултати, които са над междинните за района. Принос : номинираният е оставил дълготраен принос в промишлеността, работейки за общото й богатство и напредък. Дори във времената на Covid-19, той се е стремял да откри излаз от рецесията.
“За мен е чест да бъда в “Топ 10 най-влиятелни иноватори в събитийната промишленост 2021 ”, паралелно до такива експерти от нашата вълнуваща промишленост. През миналите две години събитийната промишленост за следващ път потвърди, че освен е една от най-динамичните и изобретателни промишлености, само че е и извънредно гъвкава и устойчива. И това, несъмнено, е с помощта на изключителните експерти, които са част от нея. Искам да благодаря на Kongres Magazine за признанието и да поздравя всички номинирани и класирани в този влиятелен лист. ”, Ованес Ованесян, съосновател на Eventex Awards.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР